sunnuntai 24. marraskuuta 2013

pipareita ja pez:ejä!

Nyt sain vihdoinkin viikonloppuna aikaseksi leipoa Heren kanssa pipareita. Oli kyllä mukavaa puuhaa ja Here kyllä heti tajusi mikä oli homman nimi. Tosin äidille tuli kiire, kun taikinaa alkoi kadonta vinhaa vauhtia suuhun. Piparithan ovat tunnetusti parhaimpia taikina muodossa. x) varsinkin itsetehty taikina, odotan innolla, koska äiti soittaa ja sanoo, että on tehnyt taikinan ja nyt tarvitaan niitä leipojia. :P Meillä possumuotti oli suuressa suosissa, arvatenkin Pikku Kakkosen Pipsa Possun ansiosta. :D 2 pellillistä saatiin tehtyä, joka on ihan hyvä määrä, kun Kake ei niitä kummiskaan syö. Here on tykännyt todella paljon. Yhdessä koristeltiin piparit myös. Nykyään on niin helppoa, kun sokerikuorrutteenkin voi ostaa valmiina. 


Sitten mulle selvisi miksi aina niin innoissaan Here on lähdössä isin kanssa kauppaan. Ainahan sieltä jotain pientä tarttuu mukaan meidän neidille. Tällä kertaa kotiin tuli erittäin iloinen ja tyytyväinen tyttö. Kädessä oli nimittäin pez-tiikeri pakkaus ja 8-karkkipakerin pez-pakkaus. Niissä missä se ukkeli on, niin niissähän taitaa tulla 3 mukana, eli pezejä siis riitti. :D Mun mielestä kauppaan olisi voinut jättää sen toisen pakkauksen. x) Here tajusi myös heti miten homma toimii: kun päätä kääntää taakse päin karkkia tulee ulos. Ei siinä kovin kauan mennyt kun eka satsi oli jo vedetty napaan. No onneksi niitä ei tarvitse kerralla syödä ja kun sen nostaa johonkin talteen niin helposti se myös unohtuu. Kyllä sitä vähän karkkia saa silloin tällöin syödä. Syönhän minä itsekin, herkkuperse kun olen. Ei se lapsenkaan suu tuohesta ole. Itse en jaksa ressata "pienistä" asioista. :) 

PS. kyseinen paketti on edelleen avaamaton. ;) Tänään ei siitä tarvitse antaa, kun lähdetään Heren serkun 8v synttäreille. Hyvää syntymäpäivää N!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti