torstai 21. marraskuuta 2013

pitkästä aikaa!

Jospa sitä palaisi kirjoitusten pariin pitkän ajan jälkeen. Tässä on nyt todella paljon tapahtunut pienen ajan sisällä. Ei ole ollut oikein fiilistä eikä oikeastaan aikaakaan kirjoitella yhtikäs mitään. Tuntuuko teistäkin siltä, että vuorokaudesta meinaa tunnit loppua kesken??

Jos totta puhutaan, mä alan olla aika täynnä tätä vuotta. Tää 2013 vuosi ei ole ollut täynnä mitään muuta kuin kuolemaa. Se alkoi omalla keskenmenolla, tämän jälkeen haudattiin molemmat mummuni. Eikä riitä että omassa perheessä on ollut surua, sitä on ollut myös muualla. Yksi suurimmista murheistani on ollut, kun hyvä ystäväni menetti oman lapsensa ja hän joutui synnyttämään kuolleen poikansa. On ollut sydäntä raastavaa nähdä ja lukea hänen suruaan. Olen koittanut olla tukena, mutta mitäpä siinäkään voi sanoa. Eihän ne mitkään sanat todellisuudessa auta. Tukena olen ja olen hänellekin sanonut, että soittaa saa aina kun siltä tuntuu. Kaiken tämän keskellä hän vielä teki mulle ja Herelle samanlaiset pipot syksyksi. Aivan uskomaton ja vahva nainen. <3 J mä tiedän että sä selviät tästä(kin), kunhan vain aika menee eteenpäin. <3
Viimisin suru-uutinen tuli sitten viikonloppuna. Tuttuni tytär päätti että tämä maailma on liika hänelle ja hyppäsi 7 kerrokselta alas. :'( Kyllähän tämäkin laittaa miettimään, että miksi nuorin nainen päätyy tälläiseen ratkaiksuun. Vanhemmille varmasti kova paikka ja ne kysymykest joihin ei saa vastausta koskaan????!!! Kenenkään ei pitäisi joutua hautaamaan omaa lastaan. :(   L, kovasti voimia arkeen.

Sitten on tämä pirun paska sadesää! -,- missä se lumi viipyy?? Tällä viikolla on joka aamu satanut ja tänäänkin oli niin mukavaa olla 2 tuntia ulkona sateessa seisomassa ( NOT ). Here kyllä tykkäsi kun sai lätäköissä leikkiä. Oli muuten hiljainen leikkipuisto. Iltaisinkin tulee niin aikasin pimeää ja kuitenkin pitää lähteä ulos syönnin jälkeen. Muistakaa muuten rakkaat ne heijastimet!!! On aika halpa henkivakuutus. Itse käytän huomioliivejä.

Ja ei, vieläkään ei näy kahta viivaa testissä. -,- se tarkoittaa sitä, että tammikuussa kutsuu koulunpenkki ja Here menee päiväkotiin.

Sori nyt näin masentavasta tekstistä mutta pakko oli johonkin nämä asiat purkaa. Ehkä mä tästä taas aktivoidun ja kirjoitan useammin. Pakko nyt on jotain positiivista keksiä!!!!

<3 <3 <3 KOHTA ON JOULU!!!!! <3 <3<3

Mummuilleni:  

Kun mummot kuolevat,
heistä tulee kukkaniittyjä ja heinää
ja joistakin mummoista tulee puita
ja ne humisevat lastenlastensa yllä
suojaavat heitä sateelta ja tuulelta
ja levittävät talvella oksansa
lumimajaksi heidän ylleen.
Mutta sitä ennen he ovat eläneet elämänsä.
-Eeva Kilpi-


 http://www.youtube.com/watch?v=908IZPBag30

Pikku E:lle ja T:lle! Levätkää rauhassa. Nyt teidän on hyvä olla! <3
Olette ajatuksissa!

1 kommentti: