sunnuntai 6. lokakuuta 2013

pizzaa ja viikonloppuja

Päätin pitkästä aikaa tehdä viikonlopulle pizzaa. Mä kutsun tätä mun tällä hetkellä tekemää pizaa megaüberherkkupizzaksi. On kyllä niin hyvää ja tuhtia. :P

Pizzapohja

3dl lämmintä vettä
1pss kuivahiivaa
1tl suolaa
n.10-12dl jauhoja
öljyä

Lisää veden joukkoon hiiva ja suola. Lisää vähän jauhoja kerrallaan ja vaivaa. LIsää loppupuolella öljy. Laita taikina kohoamaan.

Tomaattikastike

1prk tomaattimurskaa
valkosipulia
mustaapippuria
ketsuppia

Kaada tomaattimurska kuumalle pannulle. Lisää joukkoon valkosipulia ja mustaapippuria oman maun mukaan. Lisää joukkoon myös ketsuppia. Anna porista hetken, välillä sekottaen.

Täytteet

Pekonia
sipulia
metvurstia
kinkkua
tomaattia
juustoraastetta
pizzamauste/oregano

Ota taikina kohoamasta ja painele käsin peltiin
( yleensä laitan pellin päälle leivinpaperia mutta taikinan voi suoraan levittää pellille kunhan pellin muistaa ensin rasvata). Lisää tomaattikastike. Laita pieni kerros juustoraastetta tomaattikastikkeen päälle. Lisää pilkotut täytteet, muista paistaa pekoni ensin!! Lisää päälle vielä juustoraastetta ja pizzamaustetta. Paista 225 asteessa n. 30 min.

PS. Lapsen voi ottaa mukaan laittamaan täytettä. Ainakin meidän neiti tykkää auttaa! :) 


Mä myös keräsin hyvä tyttöystävä-pisteitä lauantaina. Kakehan ei ole facebookissa ja minä olen. Meillä on kaveri, jolla on bändi ja hän aina mainostaa facessa tulevia keikkojaan. Huomasin, että lauantaina heillä on keikka Loviisassa ja mainitsin asiasta Kakelle. Tietoisena tietenkin siinä, että herra saattaa sinne lähteä keikkaa katsomaan, ryypiskelemään ja tietty sinne yöksi jäämään. No ensiksi hän sanoi, että tuskin menee, koska joutuu la menemään töihin ja varmaan pitää mennä jatkamaan stä vielä sunnuntainakin. Noh, la-iltana kun oli Hereä nukuttamassa Kake tulee kotiin ja alkaa pakata reppuaan. Hetken päästä tulee sanomaan, että hän lähtis katsomaan sitä niiden keikkaa, mikä yllätys!!!! x) Kysyin vaan, että mites se sun keikkahomma mutta kas kummaa kun se tulikin jo valmiiksi. :D Kysyinpä sitten, että oliko mukava, että kerroin?? Kake sano, että joo koska eihän hän muuten olisi siitä mitään tiennyt. :) Sinnehän hän meni ja nyt täällä odotellaan koska herra suvaitsee kotiin saapua. x)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti