tiistai 1. lokakuuta 2013

kirjakerhoja ja liberoita

Lapsi kun syntyi, alkoi minun puhelimen soimaan. Kaiken maailman lasten kirjakerhot halusivat, että liityn kerhoon. Noh, kun on tarpeeksi hyvä tarjous niin myönnetään, mä aika helpolla niihin liityn.
Ensimmäisenä oli Mauri Kunnaksen kirjakerho, sieltä sai tutustumistarjouksen todella halvalla Kunnaksen kirjan, joten liityin. Näissähän pointtina on aina se, että pitää muistaa peruuttaa kuukauden kirja. Onneksi se hoituu aika näpsäkästi netin kautta ja sieltähän tule aina lehtinen, että mikä se kuukauden kirja sillä hetkellä on. No aikani jaksoin siellä olla kunnes erosin. Sitten he soittivat uudestaan, että haluanko liittyä heidä kerhoon ja taas sain halvalla heidän kerhopaketin ( siellä on siis eri vaihtoehtoja). Toimin näin kauan kunnes sain kaikki kerhopaketin kirjat halvalla ja sitten heillä ei ollutkaan enää tarjota uutta kirjaa kun ne löytyivät jo hyllystä. Ongelma siis ratkaistu! x)

Kaikki nämä alle 9€

Toiseen johon menin liittymään oli Minit-kirjakerho. Varmaan siis Lastenkirjakerho mutta tarkoitettu 0-2vuotiaille. Sieltä myös sai loistavan kirjapaketin, josta 2 kirjaa on edelleen meidän Heren suosikkeja. Bambi piilosilla oli myös Heren serkkujen suosiossa ja sanotaanko, että kirja on myös sen näköinenkin että sitä on tullut jokunen kerta luettua. Sieltä löytyi nyt syksyllä erittäin hyvä tarjous. Disneyn kirjoja eurosta alkaen. Sieltähän sitten tuli tilattua vaikka mitä. :) Mys satu CD:t olivat alennuksessa.
Näissä kaikissahan, myös kuukauden kirjapaketeissa on palautusoikeudet. Elil ei edes haittaa jos unohtaa peruuttaa, ei kuin palautus paketin kanteen ja postiin. :)


Jännitys tiivistyy!
Pussin sisältö :D
Meillä kun on vaipoissa lapsi vielä ja todettu on, että liberot sopvat meidän naperolle parhaiten eli niitä käytetään. (ei meillä ei kestoilla, ei ole mun juttu!!!! ) Liberolla on myös oma pistekauppa, mihin voi saada pisteitä ostamalla liberotuotteita. Siellä on joskus aika hyviäkin vaihtoehtohja ( tosin hienolla liberomerkillä varustettuna xD ). Tässä hetki sitten bongasin sieltä lego dublopaketin. No meillähän tykätään todella paljon dubloista, nin Here kuin äitikin, joten sellanenhan piti ehdottomasti laittaa tilaukseen, kun pisteetkin riittivät. Eniten mua kiinnosti kun sieltä saa dublotyypin/eläimen. 

No hetki sitten se tuli postissa ja kyllähän se vähän laittoi naurattamaan. Sieltä siis paljastui todella pieni dublopussi. Pussin sisältä 2 dubloa ja pupu! :D Here tykkäs ja arvatkaa vaan haluanko mä nyt noi muut hahmot. x) Haluan mutta tyhmintähän tässä on se, että sieltä voi tulla sama hahmo kun sitä ei saa valita. Kyllä mä silti taidan uuden pussin tilata. :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti